Cum îmi aleg un job care să mă împlinească?

Te-ai gândit vreodată că există o strategie practică în a-ți găsi un job nou ?
Și că în loc să te bazezi pe oportunitățile din piață muncii, poți să te bazezi pe muncă ta, că să obții un job nou în 90 de zile ?
Răspunsul la toate întrebările de mai sus este DA.

După mai bine de 16 ani petrecuți în recrutare, dintre care ultimii 6 în propria companie, poți să îți spun că am susținut sute de profesioniști prin această metodă, să își găsească exact jobul potrivit.

Acest curs este pentru tine dacă:

Cum vom lucra împreună

Înainte cu 5 zile de începerea programului

Vei primi un email din partea mea cu detaliile de logare pentru toate cele 5 sesiuni. Te rog să ți le salvezi în calendar și să îți programezi ziua pentru a putea participa la fiecare dintre ele.
Te voi ruga să îmi trimiți CV-ul sau profilul linkedIn exact în formă în care îl ai (fără editări sau îmbunătățiri) pentru a-l putea revizui.

Pe durata programului​

În timpul celor două ore de program, vei lucra în echipa cu colegii tăi, dar și în exerciții individuale. Între fiecare dintre cele 5 sesiuni de workshop, vei avea două teme de casă de realizat. Succesul tău depinde în proporție de 60% de îndeplinirea temelor de casă. Vei avea suportul meu nemijlocit, de fiecare dată când întâmpini o dificultate.
Vom lucra împreună la creionarea corectă a profilului tău profesional, setarea așteptărilor realiste și crearea unui plan de aplicare la joburi, participare la interviuri și căutarea companiilor potrivite pentru ține.

Interviul de test

Sesiunea 4 din workshop va reprezenta un interviu individual cu mine, în urmă căruia vei primi feedback punctual cum și ce să îmbunătățești în prezentarea ta.

După încheierea programului​

Vom păstra legătură pentru a ne asigura că îți păstrezi direcția și – dacă nu ai reușit până atunci- ești pe drumul cel mai bun să îți găsești jobul în cele 90 de zile.

Ce spun clienții noștri

Garantia #nobullshit 100%.

Obiectivul meu în acest program este să lucrăm la cea mai înaltă vibrație și să te servesc în cel mai eficient mod posibil, pentru a-ți atinge scopul.Fără bla bla, fără să îți irosesc timpul cu activități sau întâlniri inutile. Asta numesc eu garanția #nobullshit
Dacă din orice motiv vei consideră că aceasta colaborare nu iti servește în cel mai bun mod posibil, vei primi din partea mea banii înapoi în termen de 10 zile.

Despre Raluca

Salut!
Îți mulțumesc pentru că ești pe site-ul acestui program, am dezvoltat pe parcursul a doi ani și sute de ore de coaching.
Misiunea mea este să susțin oamenii să strălucească. Și am ales aria profesională a vieții pentru a-mi trăi această misiune.
Proiectul Reinventează-te a apărut în Aprilie 2020, pe când mă întrebam ” Cum pot să contribui la bunăstarea românilor ?” într-un context atât de profund de schimbare de paradigmă. Lucrând cu clienți în sesiuni plătite și gratuite, am descoperit – din 2020 și până în prezent- câteva lucruri despre mine care mă fac relevantă pentru clienții mei și unică în lume:

Ce cred cu toată ființa mea este că piața muncii se schimbă. Rapid. Știu cu certitudine absolută că pot să traduc aceste schimbare în pași concreți, pentru tine, în a obține reinventarea dorită.
Cum fac asta ? Lucrez cu tot sufletul alături de tine, pentru a ne asigura că alegerile tale îți aduc o viață profesională împlinită.

despre Raluca

Pe lângă experiență, am investit timp și în dezvoltarea competențelor. Educația este cea mai importantă valoare pentru mine.

Abonează-te la newsletterul nostru lunar cu informații despre carieră și viitoarele cursuri