NOUL TĂU JOB: în 90 de zile

Te regăsești într-o situație de mai jos?

Eliberează-te de angoasă și temeri și dă-ți voie să ai succes 

Să îți găsești un nou job, în țară sau în străinătate, poate să fie un drum lung. Anevoios. Cu feedback-uri negative, lipsit de claritate și multe păreri în jurul tău, cum să faci.
Te invit să lucrăm împreună, pentru a-ți arată un altfel de mod de a-ți găsi un job. Sistematizat, la țintă. Cu rezultate garantate în 90 de zile.

Raluca photo

Cum vom lucra împreună

În aceste 6 sesiuni vei învăța:

Ce spun clienții noștri

Ce îți promit legat de acest curs?

Garantia #nobullshit 100%.
Obiectivul meu în acest program este să lucrăm la cea mai înaltă vibrație și să te servesc în cel mai eficient mod posibil, pentru a-ți atinge scopul. Fără bla bla, fără să îți irosesc timpul cu activități sau întâlniri inutile. Asta numesc eu garanția #nobullshit
Dacă din orice motiv vei consideră că aceasta colaborare nu iti servește în cel mai bun mod posibil, vei primi din partea mea banii înapoi în termen de 10 zile.

Investiția ta:

2100 Ron
o singură plată

2450 Ron
două sau trei rate

Despre Raluca

Salut!
Îți mulțumesc pentru că ești pe site-ul acestui program, dezvoltat pe parcursul a doi ani și sute de ore de coaching.
Misiunea mea este să susțin oamenii să strălucească. Și am ales aria profesională a vieții pentru a-mi trăi această misiune.
Proiectul Reinventează-te a apărut în Aprilie 2020, pe când mă întrebam ” Cum pot să contribui la bunăstarea românilor ?” într-un context atât de profund de schimbare de paradigmă. Lucrând cu clienți în sesiuni plătite și gratuite, am descoperit – din 2020 și până în prezent- câteva lucruri despre mine care mă fac relevantă pentru clienții mei și unică în lume:

Ce cred cu toată ființa mea este că piața muncii se schimbă. Rapid. Știu cu certitudine absolută că pot să traduc aceste schimbare în pași concreți, pentru tine, în a obține reinventarea dorită.
Cum fac asta ? Lucrez cu tot sufletul alături de tine, pentru a ne asigura că alegerile tale îți aduc o viață profesională împlinită.

despre Raluca

Pe lângă experiență, am investit timp și în dezvoltarea competențelor. Educația este cea mai importantă valoare pentru mine.

Abonează-te la newsletterul nostru lunar cu informații despre carieră și viitoarele cursuri